Klub information

Sydfalster Agility Klub

Vi er en mindre agility klub, som træner efter DGI’s principper, hvilket vil sige, at der ligges vægt på bredden. Vi deltager selvfølgelig også i forskellige stævner, men det er op til den enkelte hundefører, om man træner i konkurrenceøjemed eller ”kun” for at have nogle dejlige timer med sin hund.

Klubben blev stiftet i 1998, så vi har efterhånden en del år på bagen.

Ifølge de generelle regler for agility, SKAL hunden være fyldt 18 måneder, før den må deltage i konkurrence, da hunden skal være fuldt udvokset. Af samme grund trænes der heller ikke på alle forhindringer med hvalpe eller unghunde, da forkert- eller overtræning kan skade hunden på sigt.

På begynderholdene starter vi med få forhindringer og nedsat højde. Det er vigtigt, at hunden bliver fortrolig med de enkelte forhindringer, og at man ikke bygger for meget på. Det er nemlig alt afgørende, at hund og fører får nogle gode oplevelser fra starten.

Vi holder til på Møllesøvej i Marrebæk, bag Bøtø Nor gl. pumpestation. Vi træner ude, og er så heldige, at have lys på banen, hvilket gør det muligt at træne, selv om det bliver tidligt mørkt.

Hele vores areal er indhegnet.

HUSK AT MEDBRINGE VAND TIL DIN HUND.

ÆRESMEDLEMMER:

2024: Rikke Bach og Bjarne Christensen. Begge har været med fra klubbens start og har lagt mange timer i klubben og altid villig til en hjælpende hånd for klubben. Tak for mange gode og hyggelige timer.